Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Larisa Iordache Finala : Larisa Iordache - Larisa iordache accidentată în calificările pentru finala la bârnă, rămâne în concurs.

Larisa Iordache Finala : Larisa Iordache - Larisa iordache accidentată în calificările pentru finala la bârnă, rămâne în concurs.. Gimnasta larisa iordache a scris un mesaj, marţi, după retragerea din finala la bârnă, în care afirmă cu durerea resimţită la gleznă este peste limita pe care o poate suporta. Larisa iordache, gata pentru finala de la bârnă! „mă doare foarte rău glezna. Gimnasta larisa iordache nu va concura în finala olimpică la bârnă, a anunțat, marți dimineață, comitetul olimpic și sportiv român (cosr). Durerile resimțite la gleznă de sportiva de 25 de ani au fost mai mari decât dorința de a concura pentru o medalie.

Larisa iordache, care anunţase că va concura doar la bârnă din cauza durerilor de la gleznă, a acuzat accidentarea şi la aterizarea sa de la finalul. A încercat la încălzire câteva mişcări dar ea. Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. Gimnasta larisa iordache nu va concura în finala olimpică de la bârnă, a anunţat, marţi, comitetul olimpic și sportiv român. „fără larisa iordache în finală olimpică!

F6plqlnrokd6qm
F6plqlnrokd6qm from storage0.dms.mpinteractiv.ro
„mă doare foarte rău glezna. Larisa iordache accidentată în calificările pentru finala la bârnă, rămâne în concurs. A încercat la încălzire câteva. Mai exact, ea a suferit o entorsă metatarsiană la piciorul stâng. Larisa iordache nu va participa în finala de la bârnă de la jo 2020. Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. Larisa iordache trebuie să concureze marţi în finala olimpică de la bârnă. Larisa iordache a avut o prestație bună la bârnă, duminică, în calificările de la tokyo, obținând o notă de 14.133.

Larisa iordache, gata pentru finala de la bârnă!

Larisa iordache se calificase în finala de la bârnă din cadrul jocurilor olimpice de la tokyo cu a patra notă, 14,133, după un exercițiu bine executat, dar cu probleme la aterizare, din cauza durerilor recurente de la gleznă. Anunțul a fost făcut de clubul sportiv dinamo care a precizat că larisa iordache are o entorsă metatarsiană şi se va reface. Gimnasta larisa iordache nu va concura în finala olimpică la bârnă, a anunțat, marți dimineață, comitetul olimpic și sportiv român (cosr). Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. Larisa iordache a anunțat că va intra în calificări doar pentru bârnă, nu și la individual compus. La scurt timp însă, gimnasta a acuzat dureri acute la picior şi a fost transportată la spital pentru investigații. Deși suferă în continuare dureri la gleznă, amplificate de aterizarea din urma exercițiului, gimansta este încrezătoare că poate face un rezultat mare. Larisa iordache accidentată în calificările pentru finala la bârnă, rămâne în concurs. Mai exact, ea a suferit o entorsă metatarsiană la piciorul stâng. Cosr a făcut în acest sens un anunț pe internet. Gimnasta larisa iordache a scris un mesaj, marţi, după retragerea din finala la bârnă, în care afirmă cu durerea resimţită la gleznă este peste limita pe care o poate suporta. Concursul are loc pe 3 august de la ora 11:48. Gimnasta română larisa iordache are șanse mari să se califice în finala probei de la bârnă, după ce a fost notată cu 14.133 în calificările de duminică, de la ariake gymnastics center.

Deși suferă în continuare dureri la gleznă, amplificate de aterizarea din urma exercițiului, gimansta este încrezătoare că poate face un rezultat mare. Larisa iordache a avut o prestație bună la bârnă, duminică, în calificările de la tokyo, obținând o notă de 14.133. Mai exact, ea a suferit o entorsă metatarsiană la piciorul stâng. Anunţul a fost făcut prin intermediul paginii oficiale de facebook a comitetului olimpic sportiv român. A izbucnit în lacrimi când a aflat că nu poate concura concurs foarte bun în calificări în ciuda accidentării!

Ywfnvewe13 3zm
Ywfnvewe13 3zm from www.viva.ro
A încercat la încălzire câteva mişcări dar ea. Larisa iordache nu va participa în finala de la bârnă de la jo 2020. Larisa iordache a anunțat că va intra în calificări doar pentru bârnă, nu și la individual compus. Larisa iordache în finala de la bârnă la jocurile olimpice 2020. Iordache a ales să participe la jo 2020 doar în proba de. Durerile resimțite la gleznă de sportiva de 25 de ani au fost mai mari decât dorința de a concura pentru o medalie. Larisa iordache a primit nota 14.133, dar a avut emoţii după o accidentare. După anunțul făcut de cosr, larisa iordache a postat un mesaj dramatic, dar și optimist, …

Deși suferă în continuare dureri la gleznă, amplificate de aterizarea din urma exercițiului, gimansta este încrezătoare că poate face un rezultat mare.

Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. Larisa iordache a primit nota 14.133, dar a avut emoţii după o accidentare. Ultimele informații despre starea medicală a sportivei articol scris de digi sport 31.07.2021, 13:42. Fără larisa iordache în finală olimpică. Aceasta ar urma să înceapă la ora 11.48, ora româniei și este ultima finală din concursul feminin de. „fără larisa iordache în finală olimpică! Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. Finala de la bârnă, în care este implicată larisa iordache, ar urma să înceapă la ora 11.48, ora româniei. Larisa iordache are în palmares o singură medalie olimpică, bronz cu echipa, la jo din 2012. După anunțul făcut de cosr, larisa iordache a postat un mesaj dramatic, dar și optimist, … Primele informaţii de la faţa locului arată că larisa iordache a simţit din nou dureri la picior când a efectuat încălzirea pentru finală şi astfel. Anunţul a fost făcut prin intermediul paginii oficiale de facebook a comitetului olimpic sportiv român.

Fără larisa iordache în finală olimpică. Anunţul a fost făcut prin intermediul paginii oficiale de facebook a comitetului olimpic sportiv român. Larisa iordache, gata pentru finala de la bârnă! „fără larisa iordache în finală olimpică! Larisa iordache are în palmares o singură medalie olimpică, bronz cu echipa, la jo din 2012.

Foto Adevăratul Motiv Pentru Care Larisa Iordache S A Retras Din Finala La Barnă De La Jocurile Olimpice
Foto Adevăratul Motiv Pentru Care Larisa Iordache S A Retras Din Finala La Barnă De La Jocurile Olimpice from s.iw.ro
Larisa iordache accidentată în calificările pentru finala la bârnă, rămâne în concurs. Iordache a ales să participe la jo 2020 doar în proba de. Este ultima finală din concursul feminin de gimnastică artistică şi se anunţă o luptă extrem de strânsă în. Larisa iordache se calificase în finala de la bârnă din cadrul jocurilor olimpice de la tokyo cu a patra notă, 14,133, după un exercițiu bine executat, dar cu probleme la aterizare, din cauza durerilor recurente de la gleznă. „mă doare foarte rău glezna. Mai exact, ea a suferit o entorsă metatarsiană la piciorul stâng. Kriszta incze a pierdut în sferturi la categoria 62 de kilograme. Ultimele informații despre starea medicală a sportivei articol scris de digi sport 31.07.2021, 13:42.

Larisa iordache trebuie să concureze marţi în finala olimpică de la bârnă.

Gimnasta larisa iordache nu va concura în finala olimpică de la bârnă, a anunţat, marţi, comitetul olimpic și sportiv român. Larisa iordache a fost nevoită să se retragă și din finala la bârnă, programată astăzi la jo 2020. Primele informaţii de la faţa locului arată că larisa iordache a simţit din nou dureri la picior când a efectuat încălzirea pentru finală şi astfel. Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. Marți, 2 august 2021 are loc finala de la bârnă, în care este implicată larisa iordache. Ultimele informații despre starea medicală a sportivei articol scris de digi sport 31.07.2021, 13:42. Finala de la bârnă, în care este implicată larisa iordache, ar urma să înceapă la ora 11.48, ora româniei. Larisa iordache nu va participa în finala de la bârnă de la jo 2020. Larisa iordache, care anunţase că va concura doar la bârnă din cauza durerilor de la gleznă, a acuzat accidentarea şi la aterizarea sa de la finalul. Larisa iordache în finala de la bârnă la jocurile olimpice 2020. Larisa iordache accidentată în calificările pentru finala la bârnă, rămâne în concurs. Iordache a ales să participe la jo 2020 doar în proba de. Update 09:47 | cu două ore înaintea finalei, larisa iordache a anunțat că nu mai participă în finala olimpică de la bârnă din cauza problemelor medicale.